top of page
  • Writer's picturePau Pallàs

Fisioteràpia a domicili

PAU PALLÀS OSTEOPATIA I FISIOTERÀPIA es localitza a Castellterçol, un poble del Moianés, a la Catalunya Central. Les ciutats més properes com són Granollers, Manresa o Vic es troben a uns 30-35 minuts i a 45 minuts de Barcelona ciutat.


La gran majoria de tractaments es realitzen a la pròpia consulta, però com a novetat, també realitzem servei a domicili. Aquest és un servei pensat per persones d'edat avançada, post-operatoris i per persones que no es poden desplaçar per motius personals.Els avantatges del servei a domicili són:


DESPLAÇAMENT

No sempre és fàcil per un pacient amb dolor, d'edat avançada o amb una limitació de la seva mobilitat (cadira de rodes, crosses o caminador) desplaçar-se fora del seu domicili. No només s'ha de comptar amb el propi vehicle, sinó amb algú que l'acompanyi. Tot això no és un problema si el fisioterapeuta i osteòpata es desplaça fins on et trobis.


TEMPS

Al nostre dia dia, el temps que invertim en una activitat és de molta importància, doncs no sempre comptem amb el suficient. Si optem per un tractament de fisioteràpia al nostre domicili, això no resulta cap problema. Primer, el temps de desplaçament de guanyem, podem escollir l'hora que millor s'adapti a la nostra agenda; i sabem que el temps invertit es just la duració del tractament.


PERSONALITZAT

En el tractament a domicili, el pacient rep l'atenció exclusiva d'un fisioterapeuta d'uns 45-50 minuts. Un fisioterapeuta per a tu, que seguirem la teva evolució i estarem durant tot el procés: coneixer el teu cas de primera mà i escoltar les teves necessitats serà clau per la teva recuperació. A l'àmbit de la fisioteràpia neurològica i geriàtrica, l'ensenyar al pacient i a la seva familia a manejar-se en les seves activitats de la vida diària a la seva pròpia casa, tal com accedir a la seva habitació, al seu bany, pujar i baixar les seves escales; és una part important a la seva recuperació funcional.BENEFICI PSICOLÒGIC

Això és quelcom que moltes vegades no ens plantegem, però és important, sobre tot en pacients de certa edat. Emocionalment, estar en un ambient clínic o en un centre de salut produeix un canvi en el seu estat anímic. No es el primer cas de pacients que comencen a sentir-se millor i a recuperar-se quan estan a casa seva. Al veure's en un entorn conegut i aprendre a manejar-se en aquest els predisposa poositivament a la recuperació i a la millora del seu estat.


TOT L'EQUIP NECESSARI

Avui en dia, quasi tot el que un fisioterapeuta pot necessitar per tractar un pacient i aplicar les seves millors tècniques, poden transportar-se al domicili del pacient; encara més quan la majoria de tècniques són manuals i d'exercici terapèutic. També existeixen agents físics que la tecnologia a permés reduir-los de tamany i avui en dia poden transportar-se sense dificultat (electroteràpia, etc.)


En conclusió, la fisioteràpia a domicili és un servei més que oferim. Es tracta d'un servei per una població específica, però que tothom pot adquirir. Comptem amb la garantia de que rebràs un tracte professional i de qualitat, igual que a consulta.


Pots contactar-nos i et direm com podem ajudar-te a tu i els teus.

20 views

Comments


bottom of page