top of page

Des de PAU PALLÀS Osteopatia i Fisioteràpia posem a la teva disposició un servei fisioterapèutic amb l'experiència a l'esport d'èlit per tractar la teva lesió. 

Fes que la teva recuperació sigui un èxit amb un tractament totalment individual i centrat en les teves característiques, intervenció i esport. T’ajudem a recuperar la teva millor versió, amb l'ajuda del moviment, de l'exercici terapèutic i de força.

20000101-IMG_1532.jpg

FISIOTERÀPIA AVANÇADA

Et podem ajudar a readaptar una lesió per tornar a fer el què més t'agrada, tornant més fort/a.

O bé, si fa temps que no fas cap activitat física i et ve de gust tornar-hi després de tants anys, planificarem una programació adaptava a les teves necessitats.

Fisio a Castellterçol

Joven mujer corriendo

PUNCIÓ SECA I ELECTROPUNCIÓ

 

És una tècnica invasiva utilitzada en fisioteràpia per tractar disfuncions i alteracions que ocasionen dolor. Aquestes disfuncions poden ser causades pel que s’anomenen punts gallet miofascials.
Es tracta de zones hiperirritables dins d’un múscul, palpable com un nòdul, comunament anomenada contractura.

 


Aquesta zona és dolorosa a la palpació i pot provocar:


– Dolor en una zona diferent a la localització de la contractura (dolor referit).
- Hipersensibilitat a la pressió.
– Pèrdua de la funció, restricció del moviment i fatiga muscular.
– Dificultat per detectar estímuls (Fenòmens autonòmics, trastorns propioceptius o patrons musculars alterats).
- Rampes musculars.

ET DONEM UN PLUS DE QUALITAT EN LA TEVA RECUPERACIÓ

IMG_1149.jpeg
Trapezius.png

Et posarem un exemple; un dels punts per excel·lència d'aquesta tècnica és el trapezi. Qualsevol situació d'estrés, mala postura o debilitat muscular, pot generar un punt gallet en el múscul, provocant un dolor referit al cap. El motiu de la consulta, en aquest cas, és una cervicàlgia associada amb mal de cap. 

Trobar la causa per tractar la conseqüencia.

Imatge del punt gallet al TRAPEZI (marca't amb la X).

El color vermell és el dolor referit.

ENTRENAMENT DE FORÇA PER PERSONES AMB DOLOR

L'exercici és un gran aliat per disminuir i eliminar qualsevol dolor a nivell corporal, ja que a nivell bioquímic genera 10mg de morfina endògena (generat pel propi organisme) per alleujar el dolor. A la UCI t'injecten un màxim 3mg de morfina.

"PRIMER MOU-TE,
DESPRÉS MOU-TE BÉ"

Ens referim a controlar uns paràmetres de dosificació del propi exercici, sent conscients en quina fase estem, el tipus de dolor, la quantitat i latencia d'aquest, entre d'altres aspectes a tenir en compte.

Per això, és important que el pacient tingui un suport multimèdia del programa d'exercici perquè segueixi totes les indicacions donades a consulta. A la consulta, comptem amb FYXBODY, una app on trobaràs els programes que et prescribem per millorar el teu dolor i cuidar la teva salut.

Els programes d'exercici es poden realitzar a casa, al gimnàs o a l'aire lliure amb material o sense.

 

Utilitzem la mateixa metodologia de treball en la qual hem tractat jugadors de l'èlit, això si, individualitzant i tenint en compte els objectius del pacient, sigui esportista o no.

IMG_0909.jpeg
bottom of page