top of page

A PAU PALLÀS Osteopatia i Fisioteràpia, transformem el procés de recuperació de la teva lesió en una experiència d'èxit. Amb la nostra expertesa en l'esport d'èlit, t'oferim un tractament fisioterapèutic personalitzat que s'adapta a les teves necessitats úniques.

 

La nostra meta és ajudar-te a recuperar la teva millor versió, utilitzant el moviment, l'exercici terapèutic i tècniques de força. Amb nosaltres, la teva recuperació no només serà eficaç, sinó que també et permetrà tornar a la teva activitat amb més força i confiança.

20000101-IMG_1532.jpg

FISIOTERÀPIA AVANÇADA

T'ajudem a superar lesions perquè puguis tornar a fer el que més t'agrada, més fort i amb més confiança.

 

Si vols reprendre l'activitat física després d'un descans, t'ofereixem un pla personalitzat per garantir un retorn segur i adaptat a les teves necessitats.

Fisio a Castellterçol

Joven mujer corriendo

PUNCIÓ SECA I ELECTROPUNCIÓ

 

La tècnica invasiva utilitzada en fisioteràpia és un mètode eficaç per tractar el dolor provocat per disfuncions i alteracions musculoesquelètiques. Aquestes disfuncions sovint s'originen en els anomenats punts gallet miofascials, que són zones dins d'un múscul on es forma un nòdul o contractura. Aquestes zones són especialment sensibles i poden causar una sèrie de símptomes:

  • Dolor Referit: Aquest dolor se sent en una part del cos diferent de la localització de la contractura original.

  • Hipersensibilitat: Els punts gallet miofascials poden ser extremadament sensibles a la pressió, causant més dolor quan es pressionen.

  • Pèrdua de Funcionalitat: Aquestes zones poden limitar el moviment, provocar fatiga muscular i restringir la funcionalitat normal.

  • Alteració de la Percepció: Pot haver-hi dificultats en detectar estímuls externs, afectant la propiocepció i alterant patrons musculars normals.

  • Rampes Musculars: Les zones afectades poden experimentar rampes o espasmes musculars.

Aquesta tècnica invasiva busca alleujar aquestes condicions, millorant el benestar del pacient i recuperant la funcionalitat del múscul afectat.

ET DONEM UN PLUS DE QUALITAT EN LA TEVA RECUPERACIÓ

IMG_1149.jpeg
Trapezius.png

Per il·lustrar millor el nostre coneixement, considerem el cas del múscul trapezi. Aquest múscul pot veure's afectat en situacions com estrès, mala postura o debilitat muscular, desenvolupant un punt gallet miofascial.

 

Aquest punt pot originar dolor referit, incloent una molestia al cap. Un pacient podria consultar-nos inicialment per cervicàlgia i mal de cap, sense adonar-se que la causa subjacent rau en la contractura del trapezi. Volem destacar que el nostre enfocament no només aborda els símptomes evidents, sinó que també identifiquem i tractem la font real del problema per proporcionar una atenció integral i efectiva.

Trobar la causa per tractar la conseqüencia.

Imatge del punt gallet al TRAPEZI (marca't amb la X).

El color vermell és el dolor referit.

ENTRENAMENT DE FORÇA PER PERSONES AMB DOLOR

L'exercici és un gran aliat per disminuir i eliminar qualsevol dolor a nivell corporal, ja que a nivell bioquímic genera 10mg de morfina endògena (generat pel propi organisme) per alleujar el dolor. A la UCI t'injecten un màxim 3mg de morfina.

"PRIMER MOU-TE,
DESPRÉS MOU-TE BÉ"

Ens referim a controlar uns paràmetres de dosificació del propi exercici, sent conscients en quina fase estem, el tipus de dolor, la quantitat i latencia d'aquest, entre d'altres aspectes a tenir en compte.

Per això, és important que el pacient tingui un suport multimèdia del programa d'exercici perquè segueixi totes les indicacions donades a consulta. A la consulta, comptem amb FYXBODY, una app on trobaràs els programes que et prescribem per millorar el teu dolor i cuidar la teva salut.

Els programes d'exercici es poden realitzar a casa, al gimnàs o a l'aire lliure amb material o sense.

 

Utilitzem la mateixa metodologia de treball en la qual hem tractat jugadors de l'èlit, això si, individualitzant i tenint en compte els objectius del pacient, sigui esportista o no.

IMG_0909.jpeg
bottom of page