top of page

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ DE CITES PRÈVIES

PAU PALLÀS Osteopatia i Fisioteràpia ofereix un servei sanitàri que funciona sobre la base de cites prèvies i és per això que s'enviarà via SMS un recordatori 48h abans de la hora programada.

Si el pacient no pot assistir, té la possibilitat d'anul·lar la visita fins a 24h abans sense càrrec, exclusivament via whatsapp (+34651348264) o via correu electrònic (paupallas.osteopatia@gmail.com). No s'admentran cancel·lacions via telefònica, ni per SMS.

En cas d'anul·lació per part del pacient i vençudes les 12h prèvies a la visita, el pacient haurà d'abonar l'import del 25% de la sessió, via transferència bancària, bizum o efectiu a l'establiment.

Si el pacient no es presenta sense avisar, haurà d'abonar el 50% del total de l'import de la visita dins un plaç de 5 dies laborables, via transferència bancària, bizum o efectiu a l'establiment.

Els únics motius que es contemplen com a justificables son causes mèdiques (amb justificant mèdic) i de força major.

No seran motius justificable com els imprevistos a la feina, a nivell familiar, el trànsit, oblits, etc.

Quan el pacient ha abonat l’import que pertoca dins dels plaços, podrà tornar a sol·licitar una altra cita via pàgina web (online), whatsapp o trucada.

L’empresa es reserva el dret de no oferir cap més servei a la persona per no respectar les condicions de la política de cancel·lació.

No obstant, oferim una exempció de càrrec per cancel·lació per única vegada per pacient, en virtut de la qual aquest pot cancel·lar una sessió amb menys de 12 hores d’antel·lació sense càrrec, entenent qualsevol imprevist a la vida personal i/o professional d’aquest. Aquesta exempció no inclou a les persones amb cita prèvia i que no avisen de la seva ausència, per tant, s'haurà d'abonar el 50% de l'import total de la visita, com es redacta als apartats anteriors i, posteriorment, si el pacient necessita una visita podrà reservar-la mitjançant whatsapp, trucada o via pàgina web.

Tota persona que reserva una cita prèvia està acceptant en plenitud les anteriors condicions de política de reserva de la cita prèvia a PAU PALLÀS OSTEOPATIA I FISIOTERÀPIA.

 

Actualització desembre del 2022

bottom of page