top of page
20000101-IMG_1645_edited.jpg

OSTEOPATIA

Aprofundim més enllà dels tractaments tradicionals de teràpia manual, mitjançant una exploració i valoració exhaustives de tots els sistemes i aparells del teu cos, amb l'objectiu de descobrir l'origen del dolor i proporcionar-te una solució eficaç.

Osteopatia a Castellterçol.

A PAU PALLÀS Osteopatia i Fisioteràpia, ens dediquem a transformar la teva salut i benestar, reconeixent la unitat de cada individu. El nostre abordatge no es limita a tractar símptomes, sinó que busca comprendre i abordar les causes profundes del teu malestar:

1. Atenció Personalitzada: cada tractament es dissenya exclusivament per a tu, tenint en compte la teva història personal i lesional, tan única com la teva empremta dactilar.

2. Diagnòstic integral: analitzem tots els sistemes del teu cos, des de mecànics fins a neurovegetatius, per identificar l'origen real del teu dolor.

3. Solucions completes: més enllà de proporcionar un alleujament temporal, treballem per oferir solucions duradores que millorin la teva qualitat de vida, incloent l'impacte de factors com l'aparell digestiu i el sistema endocrí.

4. Resultats eficaços: ens enfoquem a superar els desafiaments on altres tractaments han fallat, assegurant-te un camí cap a una recuperació completa i efectiva.

A PAU PALLÀS Osteopatia i Fisioteràpia, el teu benestar és la nostra prioritat, oferint-te una cura excepcional i personalitzada per guiar-te cap a una vida més saludable i lliure de dolor.

IMG_1101.jpeg

INDICACIONS OSTEOPÀTIQUES

DOLOR
MUSCULO-ESQUELÈTIC

Especialistes en l'aplicació de tècniques osteopàtiques i en l'abordatge global del pacient

RECUPERACIÓ I RENDIMENT ESPORTIU

Abordem les descompensacions produïdes per l'esport i millorem el rendiment físic

PROBLEMES DIGESTIUS/MENSTRUALS

Atenem alteracions de la digestió i de la menstruació, millorant així el funcionament del sistema hormonal

VERTIGEN, MIGRANYA I MAL DE CAP

Tractem dolors relacionats amb l'esfera cranial mitjançant un tractament específic

IMG_0778.jpeg
masaje de manos

UNA TERÀPIA QUE ES TREBALLA EXCLUSIVAMENT AMB LES MANS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es seleccionen tècniques segures i adaptades a la morfologia del pacient, gràcies al gran ventall d'aquestes, des de tècniques articulars, musculars, cranials o viscerals.

IMG_1118.jpeg

COM ES DESENVOLUPA UNA VISITA D'OSTEOPATIA?

A PAU PALLÀS Osteopatia i Fisioteràpia, la teva sessió comença amb un enfocament profundament personalitzat. Després de recollir un historial detallat, ens endinsem en un diagnòstic osteopàtic meticulós a través de la palpació. Aquesta etapa crucial ens permet identificar disfuncions en qualsevol sistema del teu cos, des de l'esquelet i els músculs fins als sistemes digestiu, endocrí i nerviós, sempre amb una especial atenció a la mobilitat i la recerca de possibles alteracions.

El nostre enfocament va més enllà del tractament dels símptomes evidents. Busquem l'estructura subjaçent que origina el teu dolor, assegurant-nos d'abordar la causa real darrere del malestar, no solament els signes externs. A través d'una avaluació exhaustiva, valorarem el grau inflamatori, revisarem la postura i examinem totes les estructures corporals. Aquest examen osteopàtic ens permet establir connexions crucials entre els diferents teixits i sistemes, inclòs el reconeixement de vincles psicosomàtics i somatopsíquics.

 

Un aspecte clau del nostre diagnòstic és la comprensió de com un dolor somàtic, com el de l'esquena o un braç, pot ser en realitat un reflex d'una afecció visceral, com problemes digestius o cardíacs. Aquesta comprensió ens capacita per tractar eficaçment la causa real del teu malestar. A més, som especialment atents a l'impacte de la salut hormonal, particularment en dones, on desequilibris poden conduir a afeccions com ovaris poliquístics o endometriosi.

Finalment, una vegada hem identificat l'origen del problema, procedim a un tractament global. Aquesta aproximació no es limita a la zona on experimentes dolor, sinó que abasta el teu cos en la seva totalitat, assegurant una recuperació completa i efectiva. En PAU PALLÀS Osteopatia i Fisioteràpia, cada sessió és un pas cap a la teva millora integral, on el teu benestar és el centre de tot el que fem.

Des de l’any 2010 és reconeguda per la OMS

(Organització Mundial de la Salut) com una professió totalment independent i diferent a altres professions dins de l’àmbit sanitari. En l’actualitat en el nostre país, a nivell acadèmic, l’osteopatia es cursa com a estudi de segon cicle universitari a partir d’estudis previs (fisioteràpia, ciència de la salut o medicina).

IMG_0758.jpeg
who-es_edited.png
bottom of page